Vacante
Facebook
Suport
Anunturi

* IN AGENTIILE EXPERT TRAVEL  POTI CUMPARA VACANTA TA

IN 6 RATE CU CARD 

 

* PLATESTE VACANTA CU CARDUL

 

Abonare newsletter
Ati fost abonat cu succes
A aparut o eroare. Reincearca!
Nume:

Email:

ALBENA

Albena se afla situata in partea nordica a litoralului bulgar, pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata. Distanta intre Albena si Bucuresti este de circa 360 km, deci este cam la aceeasi distanta cu orasul Piatra Neamt, sau cu Drobeta Turnu-Severin. Albena este mai apropiata de Bucuresti decat de Sofia - capitala Bulgariei.De la Vama Veche la Albena sunt 70km.

Albena, una din cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria, este considerata a fi una din cele mai moderne si pline de verdeata. Insusi numele statiunii este dat dupa numele fetei - Albena -simbolul frumusetii si a puritatii in literatura bulgara. Albena este o statiune care se adreseaza familistilor . Posibilitati de cazare albenape toate gusturile: de la hoteluri de 4*, la bungalow-uri si la casute de vara. Albena prezinta toate atuurile unui concediu perfect pentru toate categoriile de turisti, o lume a serviciilor de inalta calitate avand o gama foarte larga de oferte si posibilitati de recrere. Nisip fin, mare curata ca de cristal si actiune pe placul fiecaruia: fie un sejur linistit si relaxant, fie un sejur plin de activitati sportive si de divertisment - asta veti gasi in Albena. Club de yacht de elita, scoala de calarie, diving, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei etc.

In statiune se afla cea mai importanta baza de tratament de pe litoralul Marii Negre, care ofera peste 120 tipuri de proceduri cu implicarea diversilor factori de tratament balnear.

HOTEL DOBROTITSA 2*  - ALBENA
HOTEL DOBROTITSA 2* - ALBENA
HOTEL PRIMSASOL RALITSA AQUA CLUB 4* - ALBENA
HOTEL PRIMSASOL RALITSA AQUA CLUB 4* - ALBENA
HOTEL NONA 3*  - ALBENA
HOTEL NONA 3* - ALBENA
HOTEL SANDY BEACH 3*  - ALBENA
HOTEL SANDY BEACH 3* - ALBENA
HOTEL LAGUNA GARDEN 4*  - ALBENA
HOTEL LAGUNA GARDEN 4* - ALBENA
HOTEL SLAVUNA 3*  - ALBENA
HOTEL SLAVUNA 3* - ALBENA
HOTEL MALIBU  4* - ALBENA
HOTEL MALIBU 4* - ALBENA
HOTEL GERGANA 4*  - ALBENA
HOTEL GERGANA 4* - ALBENA
HOTEL LAGUNA BEACH 4*  - ALBENA
HOTEL LAGUNA BEACH 4* - ALBENA