Vacante
Facebook
Suport
Anunturi

* IN AGENTIILE EXPERT TRAVEL  POTI CUMPARA VACANTA TA

IN 6 RATE CU CARD 

 

* PLATESTE VACANTA CU CARDUL

 

Abonare newsletter
Ati fost abonat cu succes
A aparut o eroare. Reincearca!
Nume:

Email:

SF. CONSTANTIN SI ELENA

 

Statiunea Sf. Constantin si Elena se afla in apropiere de Nisipurile de Aur (10 km), la circa 10 km de Varna si este considerata una din cele mai interesante statiuni de pe litoralul bulgaresc. Recomandam aceasta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familiilor cu copii .

            Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria aflata in zona– Manastirea Sf Constantin si Elena. Parcuri mirifice, plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare – asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte cea mai veche statiune a Bulgariei (anii 1908-1910). In zilele noastre biserica manastirii a fost transformata intr-un hotel.

            Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala (+36 C) care pot fi intalnite pe tarm, de centrul balneologic renumit, de parcul de o frumusete aparte cu stejari seculari si, nu in ultimul rand, de panorama splendida oferita de golfulete. Din acest motiv multe persoane care vin in aceasta statiune cauta relaxare, tratament si odihna.

            Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se poate imbina placutul cu utilul: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, banane, schi-jet, biciclete de apa. Statiunea Sf. Constantin si Elena se poate compara cu Mangalia, dar mult mai mare si excluzand orasul.

            In statiune exista numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber in restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute citam: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara, si restaurantul de pe malul marii – amenajat in forma unui vapor vechi. In aceasta statiune va puteti bucura de plimbari romantice pe faleza golfuletelor sau puteti sa explorati marea prin scufundari (inclusiv scubadiving).

            Plaja statiunii Sfantul Constantin si Elena este formata din perindarea golfuletelor cu nisip fin si “marginile golfuletelor” date de formatiuni pietroase. Nisip fin, plaje foarte ingrijite, multitudine de piscine pe plaja. Aspect particular - pe plaja exista izvoare geotermale care se varsa direct in mare unde se fac cure de tratament adhoc.

           Sfantul Constantin si Elena are o capacitatea de cazare impresionanta pentru o statiune nu foarte mare si nici foarte cunoscuta : circa 50 hoteluri, dar numai un procent de circa 50 % din aceste hoteluri fiind renovate.