Vacante
Facebook
Suport
Anunturi

* IN AGENTIILE EXPERT TRAVEL  POTI CUMPARA VACANTA TA

IN 6 RATE CU CARD 

 

* PLATESTE VACANTA CU CARDUL

 

Abonare newsletter
Ati fost abonat cu succes
A aparut o eroare. Reincearca!
Nume:

Email:

Dubai & UAE Beach Hotels

Dubai - Jumeirah Beach
Dubai Highlights Cea mai înaltă clădire din lume? Bifat. Insulă artificială în formă de palmier? Bifat. Un hotel de șapte stele? Bifat. Cel mai mare mall din lume? Bifat. Și pârtii de zăpadă în interior? Bifat. Mai multe proiecte la superlativ pe cale să devină realitate? Bifat.
Ajman
Ajmān sau Ujman este cel mai mic stat membru al Emiratelor Arabe Unite, cu o suprafaţă de doar 260 km². Situat de-a lungul Golfului Persic
Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimah este o destinaţie de vacanţă care atrage turişti din întreaga lume datorită zilelor însorite pe tot parcursul anului, plajelor cu nisip alb şi a staţiunilor de clasă mondială. Situată la doar 45 de minute de Aeroportul Internaţional Dubai
Abu Dhabi
Una dintre cele mai recente şi impresionante schimbări este extinderea şi înfrumuseţarea plajei Corniche cu al său nisip alb şi fin, dar şi a ineditei promenade cu influenţe mediteraneene.
Sharjah
Poate că Sharjah nu orbeşte cu strălucirea cu care ne-a obişnuit un oraş precum Dubai, însă compensează prin cultură şi includerea pe lista patrimoniului UNESCO în 1998..
Fujairah
Cel mai mare oras de pe Coasta de Est , Fujairah este un punct de afaceri omonim si un centru comercial fascinant .