Vacante
Facebook
Suport
Anunturi

* IN AGENTIILE EXPERT TRAVEL  POTI CUMPARA VACANTA TA

IN 6 RATE CU CARD 

 

* PLATESTE VACANTA CU CARDUL

 

Abonare newsletter
Ati fost abonat cu succes
A aparut o eroare. Reincearca!
Nume:

Email:

EXCURSII OPTIONALE 2017

EXCURSII OPŢIONALE RIVIERA OLIMPULUUI 2017

 

ATENA – capitala culturii elene, oraşul închinat zeiţei înţelepciunii – Atena şi al  Acropolelor incluse in Patrimoniul UNESCO încă din 1987… Excursia include o oprire în Pireus, cel mai mare port al Greciei, apoi intrăm în Atena: vizită la ACROPOLE, PARTHENON, ambele din perioada de glorie a lui Pericle, cartierul Pnika, Piaţa  Syntagma cu Parlamentul Greciei, Stadionul  Kalimarmaro, oraşul vechi - Plaka, străduţele tipice cu case tradiţionale din zona veche…

45 euro/ adult, 35 euro/copil 5-12 ani

 

MĂNĂSTIRILE  DE LA METEORA  - minuni arhitectonice pe această creaţie a naturii, suspendate faţă de câmpiile Pieriei, dar mai aproape de divinitate…Drumul duce pe la poalele Muntelui Olimp, muntele zeilor mitologiei antice greceşţi, prin pitoreasca Vale Tempi, până la Kalambaka. Miracolul geologic al Meteorelor şi mănăstirile suspendate vă vor umple sufletele de miraj, de linişte şi de lumină. Din cele 6 mănăstiri construite, timpul ne permite vizitarea a două mănăstiri, deosebite prin fresce, prin colecţiile de icoane şi atelierele călugărilor.

25 euro/ adult, 20 euro/copil 5-12 ani

 

MUNTELE OLIMP – reşedinţa zeilor antici, este cel mai înalt munte al Greciei, cu vf. Miticas de 2917m, protejat în cadrul unui imens parc Natural. Peisajele încântătoare, panorama deosebită care se deschide asupra Mării Egee, mitologia şi istoria se împletesc în aceste locuri... Excursia include o vizită la situl arhitectural al unuia dintre cele mai surpinzătoare oraşe antice macedoniene – Dion, oraşul dedicat lui Zeus, descoperit în 1928.

15 euro/ adult,  10 euro/copil 5-12 ani

 

CROAZIERA PIRATILOR  - in jurul  orei 9:15 ne imbarcam pe un vaporas de lemn si parasim portul din Paralia Katerini. In timpul croazierei vom avea parte de muzica, dansuri si jocuri. Capitanul va face doua opriri: una pe plaja unde vom servi o gustare, vin, suc si salata de fructe iar cealalta pentru inot si sarituri de pe vas.                       

20 euro/ adult, 15 euro/copil 5-12 ani

 

CROAZIERĂ ÎN INSULA SKIATHOS  - vă oferă posibilitatea de a admira îndeaproape una dintre cele mai frumoase insule greceşti. Vaporaşul de croazieră ne va purta în jurul insulei, cu opriri in cele mai pitoreşti golfuri şi lângă cele mai fine plaje de nisip, ca să vă puteţi răsfăţa în apele limpezi ale Mării Egee. Vom opri şi în oraşul Skiathos, pentru prânz şi pentru cumpărături.

35 euro/ adult, 30 euro/copil 5-12 ani

 

WATERLAND SALONIC  - ca să vă simţiţi din nou copii... Unul dintre cele mai mari parcuri de distracţie din Europa, paradisul topoganelor cu apă, al piscinelor cu valuri, al parcurilor pentru copii, al terenurilor de sport...vă aşteaptă. După atâta distracţie, vă puteţi relaxa într-unul din barurile de la piscină sau din restaurantele parcului.

30 euro/ adult, 25 euro/copil 5-14 ani

 

SEARĂ GRECEASCĂ TRADIŢIONALĂ – în cadrul unei cine cu specialităţi gastronomice greceşţi, cu deserturi delicoase, însoţite de un fabulos vin de culoarea cerului la apus, veţi asculta muzică deosebită, veţi admira dansurile populare greceşti şi chiar veţi avea ocazia să învăţaţi paşii celor mai cunoscute dansuri...

20 euro/ adult, 15 euro/copil 5-12 ani

 

INSULA EVIAPlecăm dimineaţa din staţiune şi până în portul Glyfa vom face aproximativ două ore şi jumătate. 
De acolo, ne vom îmbarca pe ferryboat, iar în 30 de minute vom ajunge pe insula Evia. Prima noastră oprire va fi după 40 de km în localitatea Procopie, unde vom staţiona în jur o oră la mănăstirea Sfîntul Ioan Rusul. Ne vom închina la moaştele sfântului şi la icoana făcătoare de minuni. A doua oprire va fi în staţiunea turistică Loutra Edipsos, pentru a face baie în izvoarele termale. În cadrul programului nostru, la prânz veţi avea posibilitatea de a servi masa la o tavernă. Trecem pe partea continentală şi vom vizita Mănăstirea Panaghia Xenia. Aici ne vor întâmpina două măicuţe din România şi avem minunata oportunitate de a ne închina şi a săruta o bucată din Brâul Maicii Domnului, care a fost ţesută şi purtată de Fecioara Maria ( primită de la Mănăstirea Vatopedu de pe Muntele Athos în anul 1522 ).

40 euro/ adult, 35 euro/copil 5-12 ani

 

EDESSA – POZAR Avem posibitatea să vizităm renumitele cascade ale oraşului Edessa şi o veche fabrică de canepă, care cu timpul a devenit muzeu ( intrarea se face gratuit). În apropiere se află şi un aquarium, unde putem vedea diferite specii de reptile.După această promenadă ne vom îndrepta către statiunea balneară Pozar, unde vom ajunge într-o jumătate de oră. Aici, vom avea aproximativ trei ore pentru a ne bucura de apele termale care sunt deosebit de benefice pentru sănătatea noastră. Servim masa de pranz si ne întoarcem în statiune.

25 euro/ adult, 20 euro/copil 5-12 ani

 

MUNTELE OLIMP -  Manastirea veche a Sf. Dionisios, Grota Sf. Dionisios, Prionia 1100m, cu un aperitiv si Tsipouro (bautura traditionala Greceasca) apoi merge la mare in zona Plaka-Litohoro si avem cam doua ore timp de plaja

25 euro/ adult, 20 euro/copil 5-12 ani