Vacante
Facebook
Suport
Anunturi

* IN AGENTIILE EXPERT TRAVEL  POTI CUMPARA VACANTA TA

IN 6 RATE CU CARD 

 

* PLATESTE VACANTA CU CARDUL

 

Abonare newsletter
Ati fost abonat cu succes
A aparut o eroare. Reincearca!
Nume:

Email:

PREZENTARE - RIVIERA OLIMPULUI

RIVIERA OLIMPULUI  2017

PARALIA KATERINI- OLYMPIC BEACH- NEI PORI

TARIFE EARLY BOOKING

                                             Conditii de rezervare  

* First Booking pana la data de 22 DECEMBRIE 2016: cu plata a 30% la rezervare si restul de plata pana la data de 70 % (diferenta plata) pana la data  de 22  Decembrie 2017

* Early Booking pana la data de 31 MARTIE  2017:

30% (plata avans) din pretul total al pachetului in momentul rezervarii, 70 % (diferenta plata) pana la data  de 31  Martie 2017

 

Peisaje exotice, culori magice, apusuri de soare de foc, raze romantice ale lunii, flori luxuriante, nisipurile auri şi în special marea de culoare turcoaz şi smarald – va ureaza bun venit în  Riviera Olympului.

 

 

Paralia Katerini este cea mai cunoscuta si vizitata statiune din nordul Greciei la circa 75 de km sud de Salonic.Statiunea ofera posbilitati de distractii diverse, incepind cu cele dedicate amatorilor de sport (sporturi nautice, sporturi de plaja, biciclete, ATV etc) pina la cele dedicate amatorilor de distractii nocturne in numeroasele cluburi si discoteci.Nu in ultimul rind statiunea este potrivita doamnelor amatoare de shopping  sau gurmanzilor care doresc sa savureze mincarea greceasca in una dintre numeroasele taverne. Statiunea este recomandata tuturor categoriilor de virste si interese Plaja din zona de nord a Paraliei Katerini precum si cea din sudul statiunii este foarte larga, ajungind pina la 100 m latime de nisip fin, in timp ce apa este foarte curata, albastra si potrivita chiar si pentru copii.

 

Statiunea Olympic Beach este sora statiunii Paralia Katerini, fiind despartita de aceasta doar printr-o faleza de circa 2 km lungime. Strans legata de Paralia Katerini, Olympic Beach ofera aceleasi posibilitati de distractie, cluburile si discotecile din Paralia Katerini fiind la fel de accesibile si din Olympic Beach.  Magazinele si tavernele statiunii sunt numeroase si de buna calitate, fiind la acelasi nivel cu cele din Paralia Katerini.  Avantajul statiunii este atmosfera linistita,  plaja foarte lata, cu nisip fin si apa cristalina.Satiunea este recomandata celor dornici de viata activa de zi (pentru sporturile nautice, de plaja, biciclete, ATV etc) familiilor cu copii si celor dornici de viata de noapte(pot frecventeaza cluburile si discotecile din Paralia Katerini).

Statiunea Nei Pori („Neoi Poroi” in greaca) este o statiune din sudul regiunii Pieria, aflata pe tarmul Marii Egee si la poalele muntelui Olimp, la 35 de kilometri de celebra statiune Paralia Katerini si la aproximativ 100 de kilometri de Salonic. Statiunea este relativ noua si aspectul ei iti da senzatia de sat pescaresc transformat intr-o destinatie de vacanta cocheta, care imbina cu bun gust traditia si modernismul. Desi principala activitate a localnicilor este turismul, in Nei Pori nu vei gasi baruri zgomotoase si distractii nocturne, ci multe taverne traditionale, asezate de-a lungul falezei. Statiunea este considerata o oaza de liniste pentru cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta, inconjurati de peisajele dominate de plaja nisipoasa si creasta impunatoare a Muntelui Olimp.

Agentia de turism Expert Travel ofera turistilor care doresc sa isi petreaca vacanta in Grecia- Paralia Katerini, transport autocar modern cu imbarcari din orasele din tabelul de mai jos.

Programul excursiei:

Ziua 1: Plecare cu autocarul din orasul tau. Ora si locul de imbarcare pe traseu va vor fi transmise de catre agentia revanzatoare.Veti fi insotiti de ghizii nostri, pe traseu se vor face pauze pentru masa  si pentru toaleta.

  

                                           

IMBARCARI:ORASUL

ORA DE PLECARE

LOCUL DE IMBARCARE

SATU MARE

07:30

Catedrala  catolica

CAREI

06:45

Centru

ZALAU

10:30

OMV – Sala Sporturilor

BAIA MARE

09:00

Parcare Sala Sporturilor

DEJ

10:30

OMV iesire  spre Cluj

GHERLA

10:45

Centru

ZALAU

10:30

OMV inainte de Sala Sporturilor

CLUJ NAPOCA

12:00

Parcare OMV Calea Turzii

TURDA

13:00

Parcare langa Politie

AIUD

14:00

Centru catedrala

ALBA IULIA

14:30

Pta Consiliului Europei

SEBES

17:00

Parcare hotel FAN

SIBIU

16:15

Petrom langa Real

CAMPIA TURZII

14:00

Centru

IERNUT

15:00

Centru

TG MURES

16:45

Parcare Poli 2

SIGHISOARA

18:00

Centru

BRASOV

 20:00

Parcare

PLOIESTI

22:00

Centru

RAMNICU VALCEA

19:00

Statie Dacos

PITESTI

20:30

Mc Donalds gara

BUCURESTI

21:30

Metro Militari

Ziua 2: Sosire in statiune in cursul diminetii. Cazare dupa ora 14:00 si timp liber. In jurul orei 18.00, intalnire cu reprezentantul local, unde vi se vor prezenta statiunea si excursiile optionale.

Ziua 3 – 8: Timp liber pentru plajă, distracţie, cumpărături, relaxare sau programe opţionale: Atena, Athos, Meteora, Salonic, Insula Skiathos, Waterland, Muntele Olimp sau Seara Grecească.

Ziua 9: Eliberarea camerelor in cursul diminetii, la ora 09:00.  Dupa-amiaza timp liber pentru plaja si ultimele cumparaturi. Imbarcarea si pornirea spre casa la ora anuntata de ghizii locali apx. ora 14:00- 15:00. Sosirea in Romania in functie de trafic si formalitatile vamale.